Condooms bestellen online

Waarom condooms bestellen via internet

Wil je condooms bestellen en doe je dat graag online, of heb je daar nog geen ervaring mee en ben je benieuwd waar je de keuze uit hebt? Het is verstandig om online je condooms te kopen, je hebt dan immers niet te maken met een verkoper of iemand anders die over je schouder mee staat te kijken. In plaats daarvan kun je zelf aangeven welke maat je nodig hebt of welke smaak je graag wilt proberen. Je kunt condooms bestellen zonder dat je daar de schaamte voor hoeft te voelen.

Anoniem condooms bestellen

Je kunt op internet volledig anoniem condooms bestellen, er is niemand die met je mee staat te kijken of je aankijkt op het moment dat je de producten op de toonbank legt. In plaats daarvan is het voldoende om online aan te geven welke condooms je graag wilt bestellen en hoeveel je er daarvan wenst te ontvangen. Je kunt de condooms direct afrekenen en laten verzenden, of eerst wat meer informatie inwinnen over de verschillende modellen en varianten.

Benieuwd naar de wijze van verzenden? Ook die is volledig anoniem, je kunt rekenen op een discrete verpakking waar aan de buitenkant in ieder geval niets aan te zien valt. Ook het afrekenen van condooms zelf is anoniem. Op je bankrekening ga je niets herkenbaars terugzien over jouw bestelling.

De juiste maat selecteren

Zodra je condooms gaat bestellen is het in ieder geval van belang om de juiste maat te selecteren. condooms kopen anoniemKen je de maat van je penis? Indien dat niet het geval is doe je er verstandig aan om deze op te meten. Je zorgt er daarmee voor dat je de juiste breedtemaat bestelt, waardoor het condoom niet te strak zit en aan de andere kant niet zomaar af kan glijden. Je kunt dit online volledig anoniem bepalen, waardoor condooms bestellen niet langer die vervelende schaamte op hoeft te leveren.

Condooms met een smaak of textuur

Wil je graag nieuwe condooms bestellen en zou je graag eens een nieuwe smaak of textuur proberen, maar staat het je tegen dat anderen met je mee staan te kijken op het moment dat je een meer avontuurlijke keuze maakt? Je kunt de condooms online bestellen, zodat je meer kunt lezen over de smaken en texturen en je op basis daarvan vervolgens een keuze kunt maken. Er is niemand die je erop aankijkt, waardoor je hier samen met je partner van kunt gaan genieten. Je kunt eenvoudig online condooms bestellen, waar je bovendien ook nog eens een scherpe prijs voor betaalt.