Condooms gratis bestellen

Gratis condooms bestellen: bestaat dat?

Soms kom je op internet of via Facebook advertenties tegen waarmee je gratis condooms bestellen kan. Dat lijkt natuurlijk erg mooi, maar kan dat eigenlijk wel? Het antwoord daarop is niet heel makkelijk te geven. In sommige gevallen wel, maar meestal zit er toch een addertje onder het gras. Het kan namelijk maar zo zijn dat je vast zit aan:

 • een abonnement
 • je gegevens moet achterlaten, waarna je veel reclame krijgt via post of e-mail.
 • je wel verzendkosten betaalt, die eigenlijk veel hoger zijn dan het kopen van condooms

 

Wanneer kan ik dan wel echt gratis condooms bestellen

Bij sommige zorgverzekeringen kan je gratis condooms krijgen. Zo heeft CZ een mooie regeling voor iedereen met de aanvullende verzekering voor jongeren. Je kan daar 50 gratis condooms per jaar bestellen.

Geen gratis condooms bestellen: waar kan ik wel op besparen?

Bij veel aanbieders van condooms kan je besparen op verzendkosten. Je kan dus geen gratis condooms bestellen, maar wel gratis verzending krijgen, of een leuke korting op je eerste of je vervolgbestelling.

Allecondooms.nl

 • Zeer groot Assortiment
 •  5% korting op de eerste bestelling
 • Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
 • Anonieme verzending
 • Verzendkosten: €3,95 (tot €20), boven €20 gratis verzenden
5% Korting! Klik hier

Condoom.nl

 • Goedkoop
 • Groot Assortiment
 • Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis
 • Anonieme verzending
 • Verzendkosten: €1,95 (tot €15), boven €15 gratis verzenden
Naar actie

DurexShop.nl

 • Goedkoop
 • Alleen Durex Assortiment
 • Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis
 • Anonieme verzending
 • Verzendkosten: €1,95 (tot €15), boven €15 gratis verzenden
Bezoek site

Condooms gratis bestellen en laten verzenden

Wil je je condooms gratis bestellen en zonder kosten laten verzenden? Ben je benieuwd hoe je dat het best aan kunt pakken? Het is in ieder geval van belang om na te gaan hoe de fabrikanten van bedrijven hun nieuwe modellen en producten in de markt zetten. Condooms vragen om een laagdrempelige introductie, aangezien de kans anders klein is dat een grote groep het op zal pikken.

Je kunt wat dat betreft je condooms gratis bestellen door gebruik te maken van de nieuwe modellen en merken die er beschikbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld de Wingman condooms een keer uitproberen of heb je een nieuw model of een nieuwe smaak van Durex ontdekt? Je hebt met die condooms de grootste kans dat je deze gratis kunt laten verzenden of je zelfs de condooms zelf gewoon gratis krijgt. Let wel op dat je niet vastzit aan de voorwaarden die we hierboven al hebben genoemd. Je wilt waarschijnlijk niet dat je een abonnement krijgt, teveel betaalt voor verzendkosten of dat je persoonsgegevens doorverkocht worden.

Condooms gratis laten verzenden

Je kunt online in ieder geval condooms gratis laten verzenden, wat betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken voor het feit dat je online winkelt. Het is online uiteraard vooral fijn werken vanwege de anonimiteit, er is niemand anders die zal merken dat je condooms bestelt of je gebruik maakt van een nieuwe smaak of een bepaalde textuur. In plaats daarvan kies je daar helemaal zelf voor en ontvang je thuis een discreet pakket.

Daarnaast kun je de condooms gratis laten verzenden, waardoor je een zeer scherpe prijs per stuk bestelt. Zou je naar de winkel gaan? Dan dien je daar de tijd voor te nemen en er moeite in te steken. Online condooms bestellen is veel gemakkelijker, dankzij de gratis verzending maak je bovendien geen extra kosten. Wat dat betreft is het de moeite waard om gewoon eens door het online aanbod te bladeren en na te gaan wat er beschikbaar is.

Condooms gratis bestellen

Wil je de condooms gratis bestellen en ben je benieuwd hoe je dat het best aan kunt pakken? Houd er rekening mee dat het over het algemeen gaat om kleine aantallen, om een nieuw merk of een nieuw model uit te kunnen proberen. Je hoeft dan niets te betalen, het merk hoopt dat je enthousiast wordt en je later alsnog een bestelling plaatst of je daar vrienden toe zal bewegen.

Je kunt de condooms op die manier gratis bestellen, zonder dat je daar aan de andere kant iets tegenover hoeft te stellen. Probeer je op die manier regelmatig nieuwe merken en smaken uit? Dan kun je de condooms gratis blijven gebruiken. Zodra je een favoriet gevonden hebt kun je online voordelig een groter aantal bestellen, zodat je daar de komende tijd gebruik van kunt maken en je altijd voldoende condooms achter de hand hebt.