Durex Condooms

Durex condooms bestellen

De moeder aller condooms is natuurlijk Durex. Denk je aan een condoom kopen, dan denk je meteen aan Durex. Durex biedt condooms in alle soorten, maten en ook smaken. Daarnaast biedt men ook een uitgebreid assortiment met aanvullende producten voor stellen. Durex condooms kan je op de straathoek kopen, bij drogisterijen en ook supermarkten. Loop je in het buitenland, ook dan zie je Durex condoom-automaten. Maar het liefst koop je natuurlijk jouw Durex condooms anoniem op internet. Vandaar dat het handig is om prijzen te vergelijken.

 

Condoom.nl

Durex classic
9,95/12 stuks
  • Anonieme verzending
  • Verzendkosten: €1,95 (tot €15), boven €15 gratis verzenden
  • Voor 21:30u besteld, morgen in huis
Koop nu

Durex-Shop.nl

Classic Naturel
9,99/12 stuks
  • Anonieme verzending
  • Verzendkosten: €1,95 (tot €20), boven €20 gratis verzenden
  • Voor 21:30 besteld, de volgende dag in huis
Koop nu

Durex condooms: vertrouwd en veilig

Het Durex condoom is niet voor niets het meest bekende condoom merk ter wereld. Voor veilige seks is Durex de beste optie. Durex condooms zijn goedkoop, eenvoudig in gebruik en makkelijk verkrijgbaar. Wil je online condooms kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden of voordelen? Je hoeft er niet langer voor naar de winkel, waardoor je bovendien geen verkoper in de ogen hoeft te kijken. Daarnaast kun je online op je gemak nagaan welke condooms er beschikbaar zijn, welke smaken je kunt verwachten en hoe je ervoor zorgt dat je de juiste maat koopt. Je bent niet de enige die het niet prettig vindt om condooms te kopen bij een drogist of zelfs in de supermarkt, wat dat betreft vormt online een zeer geschikt kanaal.

Natuurlijk gevoel

Het Durex condoom is dun, eenvoudig in gebruik en zorgt voor een natuurlijk gevoel. Iets wat essentieel is als je samen een intieme sfeer wil behouden.

Smaken Durex condooms

Je kunt online condooms kopen en een keuze maken uit de verschillende merken en smaken. Denk bijvoorbeeld aan banaan, aardbei, appel en sinaasappel. Je bent waarschijnlijk op de hoogte van de condooms van Durex, maar wist je dat er daarnaast nog een aantal merken zijn? Je kunt onder andere denken aan Wingman condooms, je bent wat dat betreft allang niet meer gebonden aan Durex. Maar toch is Durex voor veel mensen een echte betrouwbare keuze. Je kunt op je gemak condooms kopen en er daarmee voor zorgen dat je een goede keuze maakt.

Maat van het condoom

Je kunt condooms kopen door in ieder geval goed te kijken naar de maat die je bestelt, dat is van groot belang voor het uiteindelijke gebruik daarvan. Het gaat dan uiteraard niet om de lengte, maar om de breedte van het condoom. Zodra je condooms koopt is het van belang dat deze goed strak om de penis zitten, om te voorkomen dat het condoom af kan glijden tijdens de seks. Wil je condooms kopen en heb je daar nog weinig ervaring mee? Lees dan over de verschillende maten en waar jij het best gebruik van kunt maken, zodat je hier optimaal plezier van hebt.

Anoniem condooms kopen van Durex

Uiteraard kun je online anoniem condooms kopen, je zorgt er daarmee voor dat niemand uit je omgeving hoeft te weten dat je er gebruik van maakt of welk merk of welke smaak je bestelt. Wil je graag eens een andere smaak proberen of een ander merk testen en vind je het niet prettig dat anderen daarvan op de hoogte zijn? Je kunt online je Durex condooms kopen. Dankzij de discrete verpakking valt er bovendien niets aan de verzending te zien, het lijkt alsof je een regulier pakje bij je thuis laat afleveren.