Wingman Condooms

Wingman condoom bestellen

Het Wingman condoom vormt een belangrijke innovatie op het gebied van condooms, je kunt rekenen op minimaal gedoe, een natuurlijker gevoel en de mogelijkheid het condoom veiliger om te doen. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het Wingman condoom onlangs bovendien een Product Design Award won en steeds meer mannen hier met veel plezier gebruik van maken. Gebruik je Wingman condooms? Je hebt dan haast niet het gevoel dat je een condoom om hebt, waardoor je vooral met elkaar bezig kunt zijn.

Vergelijk prijzen Wingman condoom

Hieronder vind je een handig overzicht met de prijzen voor het Wingman condoom.

Condoom.nl

Wingman
11,95/12 stuks
  • Anonieme verzending
  • Verzendkosten: €1,95 (tot €15), boven €15 gratis verzenden
  • Voor 21:30u besteld, morgen in huis
Koop nu

Alle Condooms.nl

Wingman
14,95/12 stuks
  • Anonieme verzending
  • Verzendkosten: €3,95 (tot €20), boven €20 gratis verzenden
  • Levertijd 3-5 dagen
Koop nu

Minder gedoe met Wingman condooms

Allereerst kun je met het Wingman condoom rekenen op een minimale hoeveelheid gedoe, aangezien je daar immers totaal geen zin in hebt zodra het moment eenmaal daar is. Het condoom is gemakkelijk aan te brengen, iets waar je slechts 1 hand voor nodig hebt. Is het donker en zit je er niet op te wachten om het licht aan te doen? Je kunt het Wingman condoom heel eenvoudig om (laten) doen, zelfs in het donker is 1 hand voldoende. Wat dat betreft zorg je er eenvoudig voor dat je het condoom om kunt doen en kun je die bekende awkward situaties eindelijk achter je laten.

Natuurlijk gevoel

Daarnaast zorgt het Wingman condoom voor een heel natuurlijk gevoel. Je kunt gebruik maken van het dunste condoom ooit, dat aan de andere kant toch op een heel veilige manier in elkaar zit en daarmee een goede bescherming biedt. Het materiaal van de Wingman condooms is zacht en soepel, zodat je daar op een flexibele wijze mee om kunt gaan en je het maximale gevoel over kunt houden. Ten derde is het condoom volledig geurloos, waardoor je optimaal kunt genieten van het moment met de ander, terwijl het condoom ervoor zorgt dat je veilig seks kunt hebben.

Veilig een Wingman condoom omdoen

Ook het omdoen van het Wingman condoom is volledig veilig, je hoeft immers geen gebruik meer te maken van je nagel. Dat betekent dat je geen risico loopt op scheuren van het condoom, of een mogelijk gaatje dat voor een lek kan zorgen. Je kunt het Wingman condoom niet verkeerd om omdoen, waardoor je dit altijd gemakkelijk af kunt rollen en je ook die vervelende situaties waarin dat misgaat kunt voorkomen. Heb je moeite om het bekende tuitje in te knijpen? Dat is met een Wingman condoom niet meer nodig, zodat je daar heel soepel gebruik van kunt maken.